1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Novo na estradi

PredhodnaSledećaStranica:

EKSKLUZIVNI FOTO! POGLEDAJTE KAKO JE BIVŠI DEČKO PRETUKAO BIVŠU UČESNICU FARME: Pretio je da će me ubiti, vukao me je

EKSKLUZIVNI FOTO! POGLEDAJTE KAKO JE BIVŠI DEČKO PRETUKAO BIVŠU UČESNICU FARME: Pretio je da će me ubiti, vukao me je po podu i udarao glavom od vrata! IŽIVLJAVANJE U RESNIKU!

Sanela Vujnović tvrdi da joj je Miloš Stojković Stojke iz Resnika iz ljubomore naneo teže... Opširnije

18 Lip 2019 Pregledano:0


NARODNA MUZIKAWinamp Media PlayerWindows Media PlayerReal playerQuick Time

ZABAVNA MUZIKAWinamp Media PlayerWindows Media PlayerReal playerQuick Time
Streema - Online Radio Stations
OnlineRadioBox
OnlineRadioBox
Online Internet RadiosRadio online
Gledajte preko 200 ex YU TV kanala, uživo! Ne propustite više ni jednu omiljenu seriju, utakmicu ili film. Kod kuæe, na poslu, na putovanju... Konektujte se na internet i uživajte! Ponesite Vaše omiljene TV kanale bilo gde sa sobom uz pomoæ NetTv Plus aplikacije za Vaš iPhone/iPad, Android telefon ili tablet. Gledaj besplatno najbolje domaæe kanale.

"Tovan i Milan? Glupost!"

Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Agent Florijana Tovana je istakao da do transfera ovog fudbalera u Milan neće doći kao što su pisali jutros pojedini francuski mediji. Žan-Pjer Bernes je istakao u razgovoru za "Le Phoceen" da je sve velika glupost. "To je glupost, ne postoji ništa sa Milanom niti bilo kojim drugim italijanskim klubom. Mi smo tek u aprilu i ne obraćamo pažnju na spekulacije koje cirkulišu. Jako je rano za tako nešto", rekao je on. "Veliki italijanski klubovi transfere rade u totalnoj tajnosti, a sa druge strane, Milan mora da reši svoje probleme pre nego što dovedu igrače", rekao je Tovanov agent.
Čitaj ceo članak